Καλωσορίσατε στο Πρόγραμμα Συνεργατών για τα μαθήματα του Eckhart Tolle!

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκινήσετε να διαφημίζετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Η Δύναμη της Παρουσίας"

Πως μπορώ να ξεκινήσω να προωθώ το πρόγραμμα του Eckhart Tolle;

1.

Κατεβάστε τα γραφικά και τα κείμενα

Κατεβάστε τα γραφικά και τα κείμενα που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας

2.

Εγγραφείτε στην Elopage

Εγγραφείτε στην elopage ή συνδεθείτε αν έχετε ήδη λογαριασμό: elopage.com. Έπειτα, αποδεχτείτε το αίτημα συνεργασίας εδώ.

3.

Δημιουργήστε τα δικά σας UTM Links

Δημιουργήστε τους προσωπικούς σας συνδέσμους και στείλτε τους στην διεύθυνση
pinelopi@younity.one

4.

Ξεκινήστε τις δημοσιεύσεις!

Μοιραστείτε τις δημοσιεύσεις των μαθημάτων με τους ακόλουθους σας στα social media!

Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο

Γραφικά

Κατεβάστε τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσετε στις δημοσιεύσεις

Προσχέδια Κειμένων

Κατεβάστε τα κείμενα που θα χρησιμοποιήσετε στις δημοσιεύσεις

Κατεβάστε τον οδηγό

Κατεβάστε τον οδηγό με όλες τις πληροφορίες του προγράμματος

Συχνές Ερωτήσεις

Πως θα λάβω προμήθεια από το πρόγραμμα που προσφέρεται δωρεάν;
Κάθε άτομο που δηλώνει συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του προγράμματος χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σου σύνδεσμο (UTM link) θα εντοπίζεται μέσω cookie της σελίδας elopage.com. Σε αυτή τη σελίδα θα έχεις δικό σου λογαριασμό για να ελέγχεις τα στατιστικά σου στοιχεία ανά πάσα στιγμή.

Αν αυτό το άτομο αγοράσει αργότερα το επί πληρωμή Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, τότε θα λάβεις αυτόματα την προμήθεια της πώλησης που σου αναλογεί.

Δεν δίνεται προμήθεια για όσους εγγράφονται στα δωρεάν μαθήματα και δεν προχωρούν στην αγορά του Ολοκληρωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Πως θα δημιουργήσω λογαριασμό στην Elopage;
Αν δεν έχεις λογαριασμό Publisher στην Elopage, τότε πρέπει να δημιουργήσεις έναν. Αποδέξου το αίτημα να γίνεις συνεργάτης που θα βρεις εδώ και κάνε κλικ στο κίτρινο κουμπί “Sign up as a publisher”. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου κάτω από την κατηγορία “Publishers”.

Μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου πρέπει να αποδεχτείς ξανά το αίτημα να γίνεις συνεργάτης που θα βρεις εδώ για να βεβαιωθούμε ότι το πρόγραμμα θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σου.

Πως θα φτιάξω UTM link;
Ο προσωπικός σου σύνδεσμος (UTM link) μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τα άτομα που αγόρασαν το επί πληρωμή Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα μέσω των δικών σου δημοσιεύσεων. Αυτός ο σύνδεσμος σου παρέχει επίσης αναλυτικά δεδομένα αναφορικά με το πόσοι άνθρωποι έκαναν κλικ στον σύνδεσμο σου, πόσοι από αυτούς προχώρησαν σε αγορά, κλπ.

Για να δημιουργήσεις ένα UTM link, πρέπει πρώτα να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στην Elopage ως Publisher  και ύστερα να πατήσεις αριστερά στο μενού την επιλογή Marketing Tools. Στην γωνία πάνω δεξιά θα βρεις το κουμπί με το όνομα Create.

Πάτησε το κουμπί Create και διάλεξε την επιλογή Plain Link.

Διάλεξε το πρόγραμμα που σε αφορά. Στην προκειμένη περίπτωση το “Η Δύναμη της Παρουσίας” – Eckhart Tolle.

Πάτησε στο Product και επίλεξε το προϊόν στο οποίο θα συνδεθεί το UTM link σου (θα εμφανιστεί αυτόματα).

Στην ερώτηση “Which product view does the link lead to?” επίλεξε Product Page.

Στην κατηγορία Parameters πρέπει να συμπληρώσεις τα εξής:
Source: affiliate
Campaign: toe-el-k1-l2
Medium: Πληκτρολόγησε το Publisher ID σου (θα το βρεις δεξιά στο μενού στην επιλογή Οverview)

Πάτησε Save για να αποθηκευτούν οι σύνδεσμοι σου.

Σημαντικό! Πρέπει να στείλεις τους δύο συνδέσμους που μόλις δημιούργησες (τον μικρό και τον μεγάλο σύνδεσμο) στην διεύθυνση pinelopi@younity.one ώστε να επικυρώσουμε πως όλα λειτουργούν κανονικά.

Μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία δημιουργίας των UTM links στο επεξηγηματικό βίντεο που βρίσκεται πιο πάνω στη σελίδα.

Έχω ήδη λογαριασμό στην Elopage. Πως μπορώ να γίνω συνεργάτης;
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις κλικ εδώ και να πατήσεις στο μπλε κουμπί που λέει “Already a publisher on elopage? Login and become my affiliate”. Έπειτα από αυτό, θα ενταχθείς αυτόματα στο Πρόγραμμα Συνεργαστών.
Γιατί πρέπει να δώσω τα τραπεζικά μου στοιχεία;
Τα τραπεζικά σου στοιχεία είναι απαραίτητα για να λάβεις την προμήθεια από τα προγράμματα που θα καταφέρεις να πουλήσεις. Ο τραπεζικός σου λογαριασμός δεν πρόκειται ποτέ να χρεωθεί από τη Younity.
Πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στη σελίδα της Elopage;
Για να αλλάξεις τη γλώσσα στην σελίδα της Elopage να πατήσεις αριστερά στο μενού την επιλογή Einstellungen και να διαλέξεις Englisch:

Για να αλλάξεις τη γλώσσα στην σελίδα της Elopage πριν συνδεθείς στον λογαριασμό σου, μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα από την πάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας τη γλώσσα που επιθυμείς:

Πως υπολογίζεται η προμήθεια;
Η προμήθεια που αναλογεί στους συνεργάτες μας αντιστοιχεί στο 30% της καθαρής αξίας του προϊόντος. Το ακριβές ποσό διαφέρει ανάλογα με το προϊόν, το ΦΠΑ και τις χρεώσεις της Elopage. Για να δεις το ακριβές ποσό που σου αναλογεί, κάνε κλικ στην επιλογή Statistics που θα βρεις στον λογαριασμό σου στην Elopage στο μενού αριστερά.
Θα λάβω αυτόματα την προμήθεια μου;
Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να παρέχουμε στους πελάτες μας 14 ημέρες χρονικό περιθώριο σε περίπτωση που θέλουν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Η προμήθεια σου θα σου αποσταλεί μόλις η περίοδος των 14 ημερών επέλθει χωρίς ο πελάτης να έχει ζητήσει επιστροφή χρημάτων.
Πως θα λάβω τα χρήματα;
Στο προφίλ σoυ στην σελίδα της Εlopage (publisher profile) μπορείς να δηλώσεις και να επικυρώσεις τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού. Μόλις πραγματοποιήσεις μία πώληση μέσω του προσωπικού σου συνδέσμου (UTM link), και έχει επέλθει η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, τότε η Εlopage θα προχωρήσει αυτόματα στην κατάθεση του ποσού που σου αναλογεί από την πώληση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλώσει. Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι να λάβεις τα χρήματα εξαρτάται από την Τράπεζα σου.